Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a declarat ieri ca reprezentantii cluburilor Steaua si Rapid care au acuzat Dinamo de meciuri aranjate in ultimele doua etape trebuie sa aduca probe in sprijinul afirmatiilor lor. "Foarte bine ca au fost chemati la
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a declarat ieri ca reprezentantii cluburilor Steaua si Rapid care au acuzat Dinamo de meciuri aranjate in ultimele doua etape trebuie sa aduca probe in sprijinul afirmatiilor lor. "Foarte bine ca au fost chemati la comisie. Cei care spun despre Dinamo de blat sa vina cu probe si invers. Sa-i cheme pe toti, alta data sa fie mai rezervati cand fac declaratii nefondate. Nu stiu daca se vor da sanctiuni dure, intrebati-l pe Ursu", si-a aparat Dragomir competitia. Mitica a condamnat si sistemul de stimulare al adversarilor echipelor rivale. "Nu e corect din nici un punct de vedere. Eu sunt impotriva si cred ca astfel de practici ar trebui sa se opreasca. Oricum, in tot fotbalul romanesc nu sunt atatia bani cat scriu ziarele ca dau echipele in acest final de campionat", a subliniat Dragomir. Mitica a justificat in stil propriu si delegarea ca observator al partidei FC Brasov - Steaua a lui Doru Neagu, cunoscut ca un apropiat al gruparii din Ghencea. "Ce treaba are Neagu cu Steaua sau cu Gigi Becali? El a fost o singura data la meci in Ghencea si atunci a stat cu mine in loja lui Viorel Paunescu, nu cu Gigi Becali. Neagu e om de treaba. Ce, daca eu stau langa tine, inseamna ca esti hot?", l-a intrebat Mitica pe unul dintre jurnalistii prezenti. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.