Peste 30% din reprezentantii din reteaua externa a Ministerului Economiei si Comertului (MEC) vor fi inlocuiti pana la sfarsitul anului, se arata intr-un comunicat MEC. De la preluarea mandatului de catre noul Guvern si pana in prezent, a fost decisa
Peste 30% din reprezentantii din reteaua externa a Ministerului Economiei si Comertului (MEC) vor fi inlocuiti pana la sfarsitul anului, se arata intr-un comunicat MEC. De la preluarea mandatului de catre noul Guvern si pana in prezent, a fost decisa inlocuirea unui numar de 18 reprezentanti, in tari precum Olanda, Polonia, Spania, Grecia, Iran, Thailanda etc. Au fost rechemati de la post un numar de sase reprezentanti, ca urmare a indeplinirii varstei de pensionare (din Uruguay, Pakistan, Republica Moldova, Gruzia, Kenya si Sudan). Pana la finele anului 2005, vor mai fi scoase la concurs posturile pentru Serbia si Muntenegru, Federatia Rusa, Ungaria, Germania, Italia, Franta, Siria, Mexic, SUA etc. Conducerea MEC a decis sa nu mai admita la concursurile pentru ocuparea posturilor persoanele care in perioada mandatului au varsta de pensionare. (G.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.