Victoria istorica a lui Liverpool in fata lui Milan nu le garanteaza "cormoranilor" prezenta in editia viitoare a UEFA Champions League, in conditiile in care au terminat pe locul cinci in competitia interna, iar UEFA a stipulat clar ca nu va acorda
Victoria istorica a lui Liverpool in fata lui Milan nu le garanteaza "cormoranilor" prezenta in editia viitoare a UEFA Champions League, in conditiile in care au terminat pe locul cinci in competitia interna, iar UEFA a stipulat clar ca nu va acorda un loc suplimentar Angliei. La randul sau, Federatia Engleza a precizat limpede ca doar primele patru clasate vor juca in competitia numarul unu a Europei. Willem Gallard, directorul de comunicare al UEFA, a anuntat Liverpool ca, foarte probabil, nu va putea sa-si apere trofeul. "Noi am stabilit regulile cu mult timp inainte. Federatia Engleza putea sa acorde un loc suplimentar. In acelasi timp, Liverpool va juca in Cupa Mondiala a Cluburilor, ceea ce ar putea fi o frumoasa consolare. S-ar putea sa mai discutam despre un loc suplimentar, dar nu cred ca vom schimba regulile", a spus Gallard. Totusi, presedintele UEFA, Lennart Johansson, a lasat sa se inteleaga ca englezii vor putea sa-si apere trofeul in sezonul viitor. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.