Astfel, pe lista Guvernului pesedist se regasesc fosti ministri din Cabinetul Nastase: Mihai Tanasescu - Departamentul de politici economice si financiare, Ecaterina Andronescu - Departamentul pentru Educatie, tineret si sport, Marian Sarbu - D
Astfel, pe lista Guvernului pesedist se regasesc fosti ministri din Cabinetul Nastase: Mihai Tanasescu - Departamentul de politici economice si financiare, Ecaterina Andronescu - Departamentul pentru Educatie, tineret si sport, Marian Sarbu - Departamentul de munca si solidaritate sociala, Marian Saniuta - departamentul de administratie si afaceri interne, vicepresedintele Ioan Mircea Pascu - Departamentul de aparare, Dan Nica - Departamentul de transporturi si comunicatii, iar Vasile Dancu, fost ministru al Informatiilor Publice - Departamentul de cultura si culte. Fostul cancelar Alin Teodorescu, ""urecheat"" de seful sau zilele trecute pentru ca a afirmat ca Ion Iliescu i-ar fi cerut anul trecut demisia lui Nastase, a fost ""rasplatit"" cu sefia Departamentului de strategii guvernamentale. In schimb, Adrian Severin se va ocupa de Departamentul de relatii externe, Ion Neagu - Departamentul de justitie, Sorin Oprescu - Departamentul de sanatate, Liviu Dragnea - Departamentul de dezvoltare regionala, Ovidiu si Rovana Plumb - Departamentul de protectia mediului.
BLONDE. Prima misiune a Guvernului din umbra al PSD va fi intocmirea unui bilant al actualei guvernari la 6 luni de la inceperea mandatului. ""Vrem sa aratam ca un guvern format din ""Seculici"" si ""blonde norvegiene"" nu inseamna nimic serios pentru viitorul acestei tari"", a declarat presedintele Mircea Geoana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.