CROATIA, cupa, finala (retur) * DUMITRU MITU a marcat golul cu care echipa sa, NK Rijeka, a castigat in deplasare, scor 1-0 cu Hajduk Split. Mitu a fost integralist, a primit un cartonas galben si a inscris in minutul 81, fiind declarat "omul meciulu
CROATIA, cupa, finala (retur) * DUMITRU MITU a marcat golul cu care echipa sa, NK Rijeka, a castigat in deplasare, scor 1-0 cu Hajduk Split. Mitu a fost integralist, a primit un cartonas galben si a inscris in minutul 81, fiind declarat "omul meciului". NK Rijeka a castigat trofeul, dupa ce a invins si in tur, pe teren propriu, cu 2-1, unul dintre goluri fiind marcat si atunci de Mitu. NK Rijeka a castigat Cupa Croatiei pentru prima oara in istoria sa.
UCRAINA, UPL, etapa a 28-a * Sahtar Donetk, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, a castigat acasa, scor 2-0 cu Dnepr Dneprpetrovsk. Pentru Sahtar, COSMIN BARCAUAN a fost integralist, iar RAZVAN RAT, titular (avertizat cu cartonas galben), a fost schimbat de FLAVIUS STOICAN in minutul 84. Pentru Sahtar, CIPRIAN MARICA a fost doar rezerva. In clasament, cu doua etape inainte de final, conduce Sahtar, cu 74 de puncte, urmata de Dinamo Kiev, cu 70 de puncte * CRISTIAN IRIMIA, FLORIN CERNAT si TIBERIU GHIOANE au lipsit de la Dinamo Kiev, 1-0 in deplasare cu Volin Lutk. Pentru Volin, CORNEL BUTA a intrat pe teren in minutul 75, in locul lui Mitic.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 30-a (ultima) * STELIAN CARABAS a inscris in minutul 84 golul lui Xanthi Skoda, 1-1 in deplasare cu Ionikos Nikea. Pentru Xanthi, FLORIN PRUNEA a fost rezerva. Xanthi a terminat pe locul patru si va juca in Cupa UEFA * Aigaleo Atena, echipa antrenata de ILIE DUMITRESCU, a invins in deplasare, scor 4-2, cu PAOK Salonik. Aigaleo a terminat pe locul sase * LUCIAN PARVU si FALEMI N'GASSAM NANA au fost integralisti pentru Ergotelis, 0-2 in deplasare cu Panionios Atena. Ergotelis (locul 15 din 16) a retrogradat * LUCIAN SANMARTEAN a lipsit de la Panathinaikos Atena, 2-1 in deplasare cu OFI Creta. Panathinaikos a terminat pe locul doi, cu un punct mai putind decat campioana Olympiakos, si va juca in UEFA Champions League.
OLANDA, baraj promovare-retrogradare, Grupa B, etapa 1 * OVIDIU STANGA a intrat in minutul 87 pentru Helmond Sport (locul 6 in liga secunda), 1-0 in deplasare cu Sparta Rotterdam (locul 2 in liga secunda). Stanga l-a inlocuit pe Braber. Din grupa mai fac parte De Graafschap (locul 17 in prima liga) si Zwolle (locul 4 in liga secunda). Se joaca sistem campionat, tur-retur, prima calasata urmand sa promoveze.
SUA, MLS, Eastern Conference, etapa a 9-a
* ALEX ZOTINCA a fost integralist pentru Kansas City Wizards, 1-0 acaca cu MetroStars. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.