Gigi Becali a anuntat ieri ca nu intentioneaza sa se prezinte astazi la Comisia de disciplina si ca nu il intereseaza daca va fi suspendat. "Ce sa ne faca? Suspenda Steaua din competitie? Ce legatura are clubul Steaua cu afirmatiile mele? Eu le fac i
Gigi Becali a anuntat ieri ca nu intentioneaza sa se prezinte astazi la Comisia de disciplina si ca nu il intereseaza daca va fi suspendat. "Ce sa ne faca? Suspenda Steaua din competitie? Ce legatura are clubul Steaua cu afirmatiile mele? Eu le fac in nume personal, iar mie nu au ce sa-mi faca. Pot sa ia o mie si una de masuri, gura mea nu o vor inchide niciodata. Pot sa ma suspende 25, 118 sau 200 de ani, nu ma intereseaza. Nu ma voi duce la Comisie, de asta am angajati, nu-mi arde mie de plimbare si de pierdut timpul. Nu am de ce sa ma duc, treaba lor ce masuri iau, o sa trimit avocatii sa vedem ce am facut", a declarat Becali. "Suspendare inseamna ca nu mai ai voie sa te duci la sedinte cu LPF sau FRF, iar eu nu ma duc niciodata, merge doar Argaseala. Alte drepturi nu pot sa-mi ia. Eu am spus doar ce a zis Borcea, ca are aranjate toate meciurile. O sa aiba Dinamo si Rapid cate trei reprezentanti? Foarte bine, eu o sa am trei, in frunte cu Argaseala", a mai precizat patronul stelist. Tot la misto a luat si Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, convocarea la LPF. "O sa ma duc, eu sunt disciplinat. De abia astept sa merg la comisie. Ma astept sa fiu sanctionat, asa cum s-a intamplat si la meciul din Ghencea", a precizat presedintele clubului giulestean. El a continuat cu caterinca la adresa lui Cristi Borcea, cel care spunea ca "Razvan Lucescu si Dinu Vama vor fi dati afara de Copos daca Rapid nu se califica in Cupa UEFA". O sa ma angajez la firma lui Cristi Borcea ca sa vand butelii", a "replicat Gheorghe. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.