De la o zi la alta, in PD apele se tulbura din ce in ce mai tare. Daca miercuri seara competitorii pentru sefia democratilor erau Emil Boc si Adriean Videanu, pana ieri s-au schimbat cartile. Videanu s-a retras din cursa. Tabara adversa, popularii, E
De la o zi la alta, in PD apele se tulbura din ce in ce mai tare. Daca miercuri seara competitorii pentru sefia democratilor erau Emil Boc si Adriean Videanu, pana ieri s-au schimbat cartile. Videanu s-a retras din cursa. Tabara adversa, popularii, Emil Boc sprijinit de Sorin Frunzaverde aveau sustinerea majoritatii democratilor. Intrarea in joc a ministrului Vasile Blaga schimba sortii de castig. Mai ales ca Blaga va candida pe 25 iunie tot pe o motiune populara, sustin sursele noastre. Cum Vasile Blaga a coordonat din umbra ani de zile actiunile democratilor, trecerea sa in prima linie este inedita. La fel de surprinzatoare este si alegerea variantei de ideologie populara pentru candidatura sa. sansele de castig ale lui Blaga se justifica prin puterea sa de a pastra echilibrul in PD, afirma surse din conducerea PD. A ramas, insa, uitata social-democratia de catre cei doi candidati. Singurul care si-a anuntat intentia de a depune o motiune de acest fel a fost deputatul, dar el nu se ridica la "greutatea" celor doi contracandidati ai sai.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.