"Fotbalul este ca politica, eºti aproape de victorie, dar iþi scapã printre degete", a declarat patronul AC Milan, Silvio Berlusconi, la incheierea finalei Ligii Campionilor, pierdutã de italieni, cu scorul de 5-6, dupã lovit
"Fotbalul este ca politica, eºti aproape de victorie, dar iþi scapã printre degete", a declarat patronul AC Milan, Silvio Berlusconi, la incheierea finalei Ligii Campionilor, pierdutã de italieni, cu scorul de 5-6, dupã loviturile de departajare, in faþa formaþiei Liverpool.
"Liverpool a marcat trei goluri stranii din trei faze la poartã. Noi am avut ocaziile mai mari pe fondul unui joc mai bun. Este cu adevãrat pãcat sã pierzi in acest fel", a spus premierul Italiei, Silvio Berlusconi.
Berlusconi a anunþat cã antrenorul Carlo Ancelotti nu va fi demis in urma acestei infrangeri.
"Nu voi demite pe nimeni. Este incredibil ceea ce s-a intamplat la Istanbul, dar ãsta este fotbalul. Va trebui sã o luãm de la capãt in sezonul viitor", a declarat premierul Berlusconi, care a urmãrit meciul de la tribuna oficialã alãturi de omologul sãu turc, Recep Tayyip Erdogan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.