Bursa de Valori din Bucuresti a suspendat de la tranzactionare actiunile societatii Impact pana la ora 11:20, ieri fiind prima zi in care actionarii nu mai beneficiau de avantajele majorarii capitalului social, decisa de Consiliul de Administratie al
Bursa de Valori din Bucuresti a suspendat de la tranzactionare actiunile societatii Impact pana la ora 11:20, ieri fiind prima zi in care actionarii nu mai beneficiau de avantajele majorarii capitalului social, decisa de Consiliul de Administratie al companiei in data de 14 mai. Astfel, fiecare actionar Impact existent la data de inregistrare, avea dreptul sa subscrie o actiune noua la sapte actiuni detinute, pentru pretul de 1950 lei pe actiune. La reluarea tranzactionarii actiunilor Impact, limitele de pret au fost suspendate pana la formarea libera, pe baza cererii si ofertei, a unui nou pret de referinta. Lasat sa fluctueze liber, Impact a scazut, catre amiaza, pana la pretul teoretic corect la care un investitor isi conserva investitia, pret de 5.100 lei pe actiune, ceea ce inseamna o depreciere de 24,4 la suta fata de pretul de inchidere din sedinta anterioara, de 6.750 lei pe actiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.