Saptamana viitoare, chiar de Ziua Copilului, conducerea FR Baschet va organiza in Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, cu incepere de la ora 20, varianta autohtona a "All Star Game", in care selectionata celor mai valorosi jucatori romani din
Saptamana viitoare, chiar de Ziua Copilului, conducerea FR Baschet va organiza in Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, cu incepere de la ora 20, varianta autohtona a "All Star Game", in care selectionata celor mai valorosi jucatori romani din Divizia A va primi replica unei puternice echipe multinationale, formata din opt sarbi, doi bosniaci, un american si un spaniol. Conform presedintelui interimar al FRB, Carmen Branisteanu-Tocala, evenimentul de la Oradea va fi dedicat memoriei lui Antonio Alexe, decedat in ianuarie 2005 intr-un tragic accident rutier, organizatorii urmand sa dezveleasca si o caseta comemorativa in exteriorul arenei bihorene. Pastrand modelul de peste Ocean, in pauza "Meciului Stelelor", care va fi oficiat de trei arbitri care se retrag din activitate, Marian Oprea, Anton Cutov si Alexandru Columban, vor avea loc si traditionalele concursuri de slam-dunk si de aruncari de trei puncte. Ieri dimineata, dupa ce au fost centralizate toate voturile jurnalistilor, staff-ul FRB a anuntat componenta celor doua loturi, cei mai multi sportivi provenind, cum era firesc, de la CSU Asesoft Ploiesti, detinatoarea titlului national si a trofeului continental FIBA-Europe Cup. Astfel, in echipa romanilor, condusa de pe banca de antrenorul Mircea Vulc, vor evolua Rares Apostol, Catalin Burlacu, Levente Szijarto, Paul Helcioiu, Vlad Boeriu, Tudor Dumitrescu, Flavius Lapuste, Mihai Silvasan, Claudiu Fometescu, Uchechukwu Iheadindu, Virgil Stanescu si Attila Veres, ultimul fiind reprezentantul echipei locale CSM Oradea. In tabara strainilor, coordonata de antrenorul Mladen Jojic, se vor afla opt sarbi, Vanja Bujic, Zoran Krstanovic, Miljan Medvedj, Nikola Bulatovic, Ivan Krasic, Vladimir Kuzmanovic, Milijan Marjanovic, Stojadin Markovic, precum si americanul Eliott Hatcher, spaniolul Angel Santana si bosniacii Jovica Sirovina si Radenko Toroman.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.