Gigi Becali ne-a declarat ieri ca nu isi face probleme in cazul unei eventuale convocari in fata Comisiei de Disciplina a FRF, referitor la afirmatiile sale legate de meciurile lui Dinamo. Patronul stelist sustine ca va reda dialogul dintre el si Cri
Gigi Becali ne-a declarat ieri ca nu isi face probleme in cazul unei eventuale convocari in fata Comisiei de Disciplina a FRF, referitor la afirmatiile sale legate de meciurile lui Dinamo. Patronul stelist sustine ca va reda dialogul dintre el si Cristi Borcea, directorul executiv al FC Dinamo, pe aceasta tema.
Domnule Becali, Dinamo a dat un comunicat de presa in care solicita Comisiei de Disciplina sa analizeze afirmatiile facute de d-voastra in emisiunea "Fanatik".
Si o sa ma duc la Comisie si o sa le zic exact ce mi-a zis Borcea: ca au toate meciurile blatuite pana la final.
Este cuvantul dumneavostra contra celui al domnului Borcea.
Si care-i problema? Ce-or sa-mi faca? Ma duc, le spun si plec!
Credeti ca Dinamo va apela la blaturi in continuare?
Pai, daca au zis ca vor face inseamna ca asa e. Nu ati vazut cum joaca adversarele lor?
Aveti aranjat meciul de la Brasov?
Nu am aranjat nimic. N-ati vazut ca Dinamo s-a dus deja cu banii acolo?
Olaroiu a declarat ca nu o sa va bata un prieten acasa si ca din punctul lui de vedere nu mai sunteti prieteni.
E treaba lui ce-a zis. Nu mai suntem prieteni!
Vine Hagi antrenor la Steaua in sezonul viitor?
Nu am stabilit nimic deocamdata.
Dupa ce Ministerul Transporturilor a trecut stadionul Rapid in administrarea clubului, iar SRI a cedat dreptul de administrarea a bazei de la Saftica Ministerului de Interne, credeti ca vi se va crea o oportunitate de preluare a stadionului?
Pai, normal ca sunt mana-n-mana Dinamo cu Ministerul de Interne. Eu trebuie sa ma lupt cu toti in tara asta, ca diavolul este peste tot. Da' ce, astea sunt problemele Romaniei acum? Nu mai pot eu ca le-au dat lor stadioanele! (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.