Daca Andrei Pavel a parasit Internationalele Frantei inca din primul tur, fiind eliminat de un ilustru necunoscut, al doilea reprezentant al Romaniei din concursul de simplu, Victor Hanescu, pare sa se fi acomodat mai bine cu atmosfera de la Roland G
Daca Andrei Pavel a parasit Internationalele Frantei inca din primul tur, fiind eliminat de un ilustru necunoscut, al doilea reprezentant al Romaniei din concursul de simplu, Victor Hanescu, pare sa se fi acomodat mai bine cu atmosfera de la Roland Garros si s-a calificat, ieri, in turul al treilea al turneului dotat cu premii in valoare totala de 13,5 milioane de euro.
Dupa o intalnire dominata clar de Hanescu, care a durat peste doua ore, cel de-al 31-lea favorit al competitiei, argentinianul Juan Ignacio Chela, s-a vazut obligat sa paraseasca concursul parizian, fiind invins, cu scorul de 7-5, 6-1, 3-6, 7-5. In urma acestui succes, Hanescu si-a asigurat un cec de 36.140 de euro si un bonus de 15 puncte ATP, care l-a propulsat in fata lui Pavel in clasamentul mondial. Conform tragerii la sorti, in turul al treilea, Hanescu se va intalni cu invingatorul partidei care-i va opune pe peruanul Luis Horna si pe britanicul Tim Henman, al saptelea favorit al intrecerii din Hexagon. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.