Campania "Jumatate tu, jumatate Sensiblu", incheiata la sfarsitul lunii ianuarie, se va concretiza prin construirea a 40 de rampe de acces pentru persoanele cu handicap locomotor. Prin aceasta campanie, clientii Sensiblu au donat, in perioada decembr
Campania "Jumatate tu, jumatate Sensiblu", incheiata la sfarsitul lunii ianuarie, se va concretiza prin construirea a 40 de rampe de acces pentru persoanele cu handicap locomotor. Prin aceasta campanie, clientii Sensiblu au donat, in perioada decembrie 2004-ianuarie 2005, 5.000 de euro iar compania a dublat aceasta suma. Programul s-a desfasurat cu sprijinul Organizatiei Nationale a Persoanelor cu Handicap din Romania (ONPHR) care, la sfarsitul lunii martie stransese in jur de 110 solicitari din partea persoanelor care au nevoie de astfel de rampe mobile. In urma expertizei la fata locului, realizate de o firma specializata in construirea rampelor, 40 de rampe au fost acceptate, cu o inclinatie intre 5% - 8%. Dintre acestea 7 sunt in Bucuresti, restul fiind construite in Clinceni-Ilfov, Buzau, Galati, Roman, Bacau, Brasov si Satu Mare. Proiectul se va finaliza la sfarsitul lunii iunie. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.