Reprezentativa de rugby a Romaniei a fost invinsa, ieri dimineata, de selectionata similara a Japoniei, cu scorul de 16-23 (10-3), in cadrul semifinalelor "IRB Super Cup", competitie gazduita in aceste zile de Stadionul olimpic din Tokyo. Chiar daca,
Reprezentativa de rugby a Romaniei a fost invinsa, ieri dimineata, de selectionata similara a Japoniei, cu scorul de 16-23 (10-3), in cadrul semifinalelor "IRB Super Cup", competitie gazduita in aceste zile de Stadionul olimpic din Tokyo. Chiar daca, la pauza, tricolorii antrenati de Robert Antonin si Daniel Santamans conduceau cu 10-3, gratie unui eseu transformat si unei lovituri de penalizare, in ultima parte a meciului, jucatorii niponi au speculat erorile in lant ale defensivei noastre si au marcat nu mai putin de 20 de puncte, spre disperarea celor din staff-ul tehnic! In urma acestui esec lamentabil, echipa noastra va juca pentru medaliile de bronz, pe data de 29 mai, impotriva reprezentativei SUA, in vreme ce Japonia va intalni Canada in finala mare a Super Cup.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.