Afirmatiile facute in ultima perioada de Gigi Becali, patronul FC Steaua, cu privire la eventualele aranjamente facute de Dinamo, a starnit reactii dure in cadrul gruparii din Sos. Stefan cel Mare. Astfel, dupa cateva dueluri prin presa, la nivelul d
Afirmatiile facute in ultima perioada de Gigi Becali, patronul FC Steaua, cu privire la eventualele aranjamente facute de Dinamo, a starnit reactii dure in cadrul gruparii din Sos. Stefan cel Mare. Astfel, dupa cateva dueluri prin presa, la nivelul declaratiilor, oficialii din "Groapa" au iesit ieri la atac prin intermediul unui comunicat, publicat pe site-ul oficial al clubului, prin care cer audierea lui Gigi Becali de catre Comisia de Disciplina a FRF. Iata pozitia oficiala a FC Dinamo: "Dupa acuzatiile repetate aduse clubului nostru de catre domnul Gigi Becali, in emisiuni televizate sau in declaratii de presa, FC Dinamo s-a adresat Comisiei de Disciplina si a cerut forului respectiv sa analizeze afirmatiile facute de patronul FC Steaua. FC Dinamo solicita sa intreprindeti masurile regulamentare ce se cuvin pentru sustinerea si probarea afirmatiilor facute de domnul Gigi Becali", se scrie in adresa FC Dinamo. Clubul "alb-rosu" a furnizat caseta video a emisiunii "Fanatik Show", din 23 mai, si copii dupa relatarile presei. In acelasi timp, FC Dinamo a solicitat sa fie analizate si interventiile facute in mass-media de domnii Gheorghe Dinu si Razvan Lucescu - FC Rapid Bucuresti -, interventii care, in opinia FC Dinamo, contribuie la degradarea climatului competitional. FC Dinamo isi declara deplina disponibilitate de a lua parte la actiunile ce vor fi initiate de Comisia de Disciplina.
Baza Saftica trece de la SRI la MAI
Altfel, printr-o HG, din 5 mai, publicata in Monitirul Oficial pe 18 mai, baza sportiva de la Saftica trece din administrarea Serviciului Roman de Informatii in cea a a Ministerului Administratiei si Internelor. Decizia a fost semnata de Calin Popescu-Tariceanu, prim-ministru, si contrasemnata de Vasile Blaga, ministrul administratiei si internelor, Alexandru-Radu Timofte, directorul SRI, si Ionut Popescu, minitrul finantelor publice. Este a doua decizie majora din ultimul timp a Guvernului referitoare la o baza sportiva, dupa ce acum o luna stadionul din Giulesti, plus anexele aferente, au trecut de la Ministerul Transporturilor si Lucrarilor Publice la CS Rapid. Ca si in acest caz, este clar ca deciziile vin in favoarea cluburilor de fotbal. Este greu de crezut ca CS Rapid isi poate pregati sportivii pe terenul de fotbal, folosit de FC Rapid, la fel cum si folosirea bazei de la Saftica de catre FC Dinamo este un lucru cunoscut. In aceste conditii, este de asteptat ca Guvernul sa decida si trecerea stadionului din Ghencea de la Ministerul Apararii Nationale la CS Steaua, de unde sa poata fi inchiriat, in anumite conditii, de FC Steaua.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.