SC Delamode Romania SRL a fost infiintata in 1994, fiind o companie cu un capital mixt romano-englez, in intregime privat. Activand in domeniul serviciilor, Delamode Romania ofera solutia logistica completa la standarde europene.
Atat dezvol
SC Delamode Romania SRL a fost infiintata in 1994, fiind o companie cu un capital mixt romano-englez, in intregime privat. Activand in domeniul serviciilor, Delamode Romania ofera solutia logistica completa la standarde europene.
Atat dezvoltarea continua cat si cerintele in crestere ale clientilor au permis si, totodata, au impus diversificarea gamei de servicii.
Datorita unei retele de agenti si parteneri de renume din Marea Britanie, Franta, Italia, Germania, Benelux si Orientul Indepartat firma a reusit sa dezvolte servicii regulate de transporturi rutiere, aeriene, navale si multimodale, inclusiv grupaje, atat pentru marfurile de import cat si pentru cele destinate exportului, oferind o gama larga de servicii. In iunie 1997, Delamode a inchiriat spatii de birou si un depozit vamal de 600 mp, in incinta Comat Auto, dezvoltand gama de servicii si clientela.
Compania asigura transporturi si expeditii rutiere internationale, in regim de grupaj, distributie si transport rutier intern, expeditii maritime, aeriene, servicii de comisionare vamala si pune la dispozitia clientilor spatii de depozitare si atrepozitare.
La infiintare, compania a pornit de la un capital social de 1.000 USD si numai 3 angajati, obiectivul de activitate fiind la vremea aceea, transportul international de marfuri intre Romania si Marea Britanie, in prezent peste 98 de angajati cu experienta in domeniul transporturilor si expeditiilor de marfuri.
De asemenea, Delamode Romania dispune de un capital social de 300.000 lire sterline.
Datorita solicitarilor constante din partea clientilor si volumului important de expeditii organizate, Delamode Romania si-a extins obiectul de activitate, devenind in iunie 1997 comisionar in vama si obtinand autorizarea pentru Biroul Vamal Targuri si Expozitii.
Acest salt a insemnat cresterea personalului cu specialisti pe probleme vamale: declaranti, referenti, persoane care sa cunoasca legislatia si sa poata oferi consultanta.
Un an mai tarziu, a deschis doua puncte de lucru la Bors si la Oradea.
In anul 2000, Delamode Romania si-a deschis un punct de lucru la Aeroportul International Otopeni, destinat expeditiilor aeriene si operatiunilor vamale in regim de urgenta.
In august 2001, compania si-a adaugat in portofoliu transporturile maritime, deschizand un oficiu in Portul Constanta, urmat, doi ani mai tarziu de cel din Bacau, prin care se desfasoara transporturile catre Moldova.
In 2002, compania a investit peste 2 milioane de dolari in construirea unui complex de birouri si depozite in Bucuresti.
In prezent compania dispune de filiale in peste 35 de tari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.