Bucuresteni de toate varstele au raspuns, ieri, invitatiei primarilor de sector de a participa la Challenge Day, prin practicarea oricarui tip de activitate fizica, individual sau in grup, timp de minimum 15 minute, fara intrerupere. "Rivalul" munici
Bucuresteni de toate varstele au raspuns, ieri, invitatiei primarilor de sector de a participa la Challenge Day, prin practicarea oricarui tip de activitate fizica, individual sau in grup, timp de minimum 15 minute, fara intrerupere. "Rivalul" municipiului Bucuresti a fost la editia din acest an orasul Macau din China, decizia fiind luata prin tragere la sorti de catre Asociatia TAFISA - Trim & Fitness International Sport for All Association.
Festivitatea de deschidere a evenimentului a avut loc la ora 9.00, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle. Primarul Andrei Chiliman a dat startul intrecerii, participand la un meci de tenis de masa de 15 minute cu campioana europeana Otilia Badescu, dupa care i-a lasat si pe colegii lui de la sectoarele 2, 4 si 6, respectiv primarii Neculai Ontanu, Adrian Inimaroiu si Cristian Poteras, sa joace o partida similara. Intreaga zi a stat sub semnul sportului, iar seara, Voltaj a sustinut un megaconcert in Herastrau, dar participantii s-au putut bucura si in Parcul Drumul Taberei de un spectacol.
Sustinerea tehnica a "Challenge Day", sub aspectul colectarii, transmiterii, prelucrarii si stocarii informatiilor privind gradul de participare a fost asigurata de primariile de sector, care au centralizat informatiile primite din teritoriu din trei in trei ore, si de Centrul de Calcul al Primariei Capitalei, ultima transmisiune de date fiind la ora 21.00. Rezultatul competitiei va fi cunoscut astazi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.