Vegetarianismul este sanatos si etic. Vegetarianul nu renunta la placerea de a manca. Ne place enorm sa mancam! - au incercat sa convinga la conferinta de luni organizatorii Saptamanii Vegetariene in Polonia, relateaza Gazeta Wyborcza, preluata de Ro
Vegetarianismul este sanatos si etic. Vegetarianul nu renunta la placerea de a manca. Ne place enorm sa mancam! - au incercat sa convinga la conferinta de luni organizatorii Saptamanii Vegetariene in Polonia, relateaza Gazeta Wyborcza, preluata de Rompres. Este primavara, totul in jur este proaspat, colorat. Vrem sa convingem oamenii sa manance la fel: in loc de o friptura dintr-un animal chinuit la crescatorie si la abator sau de mezeluri, mai bine fructe si legume de primavara, proaspete si colorate - spune Darek Gzyra de la Asociatia Empatia. Saptamana a inceput luni, 23 mai, in peste 80 de orase din Polonia si va tine pana vineri, 27 mai. Vor avea loc prezentari de bucatarie vegetariana, sfaturi ale dieteticienilor, concerte, cursuri, filme. Saptamana se desfasoara sub patronatul Crucii Rosii Poloneze. "Vrem sa distrugem mitul potrivit caruia vegetarianismul dauneaza sanatatii, produce lipsuri in organism." (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.