Deputatul PD Mircea Stanescu (foto) a solicitat ieri Procurorului General al Romaniei sa intervina si sa verifice schimbarea brusca de atitudine a procurorilor in dosarul CI-Co, "urmand sa ne prezinte rezultatele cercetarilor". El a mai cerut membril
Deputatul PD Mircea Stanescu (foto) a solicitat ieri Procurorului General al Romaniei sa intervina si sa verifice schimbarea brusca de atitudine a procurorilor in dosarul CI-Co, "urmand sa ne prezinte rezultatele cercetarilor". El a mai cerut membrilor Consiliului Superior al Magistraturii, care a fost sesizat inca din 4 aprilie 2005 despre acest caz, sa ia masuri pentru verificarea magistratilor din dosarul CI-CO, care actioneaza "impotriva intereselor statului" si sa prezinte rezultatul investigatiilor intreprinse. Mircea Stanescu a sustinut ca "Afacerea CI-CO" - soldata cu trimiterea in judecata a fostului presedinte al SIF Muntenia, Horia Teodor Mihaescu, a fostului presedinte al FPS, Alin Giurgiu, si a altor inculpati - continua sa fie tergiversata de anumiti magistrati de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie si de la Tribunalul Bucuresti, astfel incat statul roman sa nu mai poata recupera actiunile societatii CI-CO, care au fost privatizate fraudulos in 1999. "Valoarea cu care statul roman este prejudiciat in acest caz este de circa 1000 de miliarde de lei, cat valoreaza in prezent activele societatii CI-CO", a mai spus deputatul PD. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.