Mandatele celor doi vicepresedinti ai Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare nu s-au incheiat, acest lucru urmand sa se intample in luna iunie a anului viitor, a precizat, ieri, intr-un comunicat, institutia in cauza. Deputatul PNL, Titu Gheorghiof
Mandatele celor doi vicepresedinti ai Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare nu s-au incheiat, acest lucru urmand sa se intample in luna iunie a anului viitor, a precizat, ieri, intr-un comunicat, institutia in cauza. Deputatul PNL, Titu Gheorghiof, secretar in Biroul Permanent al Camerei, a declarat, luni, ca mandatul celor doi vicepresedinti ai comisiei, Irina Popovici si Cristian Ionescu, a expirat, aratand ca ei au fost numiti pe o perioada de patru ani. Comunicatul CNVM precizeaza ca vicepresedintii au fost numiti la 27 iunie 2001, pe o perioada de patru ani, insa statutul institutiei, aprobat ulterior prin Legea 514/2002, prevede ca mandatele lor sunt de cinci ani.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.