Starea de sanatate a senatorului Ion Iliescu este buna, iar parametrii biologici sunt normali, a declarat, ieri, prof. dr. Sorin Oprescu, directorul Spitalului Elias, in conferinta de presa. "Nu s-au inregistrat modificari negative in electrocardiog
Starea de sanatate a senatorului Ion Iliescu este buna, iar parametrii biologici sunt normali, a declarat, ieri, prof. dr. Sorin Oprescu, directorul Spitalului Elias, in conferinta de presa. "Nu s-au inregistrat modificari negative in electrocardiograma sau la ecografie", a precizat senatorul Sorin Oprescu. El a mentionat, de asemenea, ca Ion Iliescu s-a plimbat, luni, prin curtea spitalului.
Senatorul Ioan Talpes a spus ieri pe cine dintre fostii sai colegi de partid este suparat. Dupa ce a adus acuze unor membri PSD ca au un comportament neindicat fata de Iliescu, ieri, senatorul Talpes recunoaste ca se refera la Geoana.
"La Congres au fost niste pozitii agresive la adresa lui Ion Iliescu. si aici ma refer la Mircea Geoana", a spus Talpes.
"Este incalificabil ca in cadrul unui interviu, unde a fost intrebat daca Ion Iliescu isi va face un alt partid, Mircea Geoana sa raspunda ca la aceasta intrebare numai doctorii pot sa raspunda". Talpes crede ca pentru un asemenea raspuns Geoana a dat dovada "de pustism".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.