Gica Hagi are in continuare o situatie incerta la Galatasaray Istanbul, desi mai are un an de contract cu gruparea turca. Presedintele lui Galatasaray, Ozhan Canaydin, a declarat ca Hagi a obtinut rezultate bune in acest sezon si ca este multumit de
Gica Hagi are in continuare o situatie incerta la Galatasaray Istanbul, desi mai are un an de contract cu gruparea turca. Presedintele lui Galatasaray, Ozhan Canaydin, a declarat ca Hagi a obtinut rezultate bune in acest sezon si ca este multumit de prestatia antrenorului roman, insa nu a exclus varianta unei schimbari. "Am castigat Cupa Turciei cu Hagi si ne-am luptat pana in ultimele etape pentru titlu. Ne aflam acum pe locul trei din cauza ghinionului pe care l-am avut in meciurile cu Samsunspor, Kayserispor si Genclerbirligi. Eu consider ca Hagi a obtinut rezultate bune in acest sezon, care inca nu s-a incheiat. Avem un contract valabil si suntem multumiti de Hagi. O schimbare se poate produce oriunde si oricand, dar continuitatea este cea mai buna", a spus Canaydin, care a precizat ca obiectivul lui Galatasaray in sezonul viitor este castigarea Cupei UEFA. La sediul din cartierul Mecidiyekoy al lui Galatasaray a avut loc, luni seara, o sedinta a Consiliului de Conducere, care a durat aproximativ trei ore si jumatate. Dupa aceasta sedinta, vicepresedintele Ergun Gursoy a confirmat ca Hagi ramane deocamdata la Galatasaray. "Probabil ca sunteti curiosi in ceea ce-l priveste pe Hagi. El este antrenorul nostru si suntem multumiti de el", a spus Gursoy. Tot luni seara, in cadrul unei festivitati ce a avut loc la Hotelul Polat Renaissance din Istanbul, Hagi a primit premiul pentru cel mai bun antrenor al anului in Turcia, acordat de revista "Futbol Plus" ca urmare a optiunilor cititorilor. Hagi, despre care presa turca a scris ca urmeaza sa fie demis, a declarat ca s-a simtit foarte singur la Galatasaray in ultimele zece zile. "Nimeni nu voia nici macar sa ma vada. Toti ma priveau cu suspiciune. Nici macar nu se apropiau de mine. M-am simtit singur la club. In ultimele zile au aparut speculatii potrivit carora ar urma sa fiu demis, insa nimeni nu discuta cu mine", a spus Hagi, citat de cotidianul "Fanatik". "Regele" a criticat conducerea clubului, despre care a spus ca nu l-a consultat deloc inainte de inceputul sezonului pentru a afla de ce este nevoie in echipa. "La inceputul sezonului, secunzii mei nu au primit nici un ban timp de trei-patru luni", a adaugat Hagi, care a afirmat ca asteapta decizia conducerii clubului, dar a mentionat ca a primit cateva oferte din Romania, printre care se numara si cea de la Steaua. "Nu vreau sa spun nimic in aceasta privinta pana la clarificarea situatiei mele la Galatasaray, insa as putea reveni in Romania", a declarat Hagi. Altfel, Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtar Donetk, s-a oferit sa preia conducerea tehnica a lui Galatasaray, insa gruparea din Istanbul l-a refuzat, sustine cotidianul "Takvim". Potrivit sursei citate, Lucescu l-a contactat pe unul dintre oficialii lui Galatasaray, caruia i-a spus ca este gata sa revina ca antrenor la fosta sa echipa. Oferta tehnicianului roman, care a mai pregatit pe Galatasaray in perioada 2000-2002, nu a fost acceptata. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.