Universitatea Craiova, echipa care va juca din sezonul viitor in Divizia B (prima retrogradare dupa 41 de ani in prima divizie), se destrama. Dupa ce Guso, Plesan, Moti, I. Iordache si Daouda au semnat precontracte cu Dinamo, alti jucatori sunt in ca
Universitatea Craiova, echipa care va juca din sezonul viitor in Divizia B (prima retrogradare dupa 41 de ani in prima divizie), se destrama. Dupa ce Guso, Plesan, Moti, I. Iordache si Daouda au semnat precontracte cu Dinamo, alti jucatori sunt in cautarea altei echipe. Astfel, Buhus si Vigariu au fost pusi pe liber ieri de patronul Dinel Staicu, cei doi putand fi achizitionati de orice formatie care va plati grila lor. De asemenea, Schumacher si Fl. Parvu vor fi declarati jucatori liberi de contract la finalul sezonului si vor putea parasi Universitatea fara ca gruparea din Craiova sa aiba vreo pretentie financiara. In urma cu cinci zile, patronul Dinel Staicu a anuntat ca zece jucatori ai Universitatii, Guso, Papura, Lutu, Plesan, Moti, Iordache, Daouda, Murgan, Gavalovski si Cl. Dragan au fost declarati jucatori transferabili. (MIG)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.