Prin Koleos, Renault exploreaza un nou concept al vehiculelor de agrement din segmentul << haut de gamme>>.
Ceea ce specialistii in design de la Renault au imaginat nu este nici o berlina traditionala, nici un 4x4, ci intalnirea acestor doua
Prin Koleos, Renault exploreaza un nou concept al vehiculelor de agrement din segmentul << haut de gamme>>.
Ceea ce specialistii in design de la Renault au imaginat nu este nici o berlina traditionala, nici un 4x4, ci intalnirea acestor doua concepte. Koleos asociaza calitatile rutiere si confortul unei berline din segmentul <> capacitatilor unui vehicul 4x4. Cu un stil care evoca mai degraba putere si forta, acest prototip procura deopotriva dinamism si placere de a conduce gratie unei motorizari hibride pe benzina 2.0 16 V turbo si electrica. Tehnologia ocupa, de asemenea, un rol important: comenzile esentiale ale vehiculului sunt girate de un ecran cu comanda vocala, in timp ce farurile fac apel la un concept inedit al opticii fluide. Mariaj subtil intre diferite valori, a priori contradictorii, Koleos afiseaza cu claritate vocatia sa multi-utilitate. Design-ul inedit confera vehiculului un caracter unic si diferentiator. Monocorp ca volum, generos - 4.50 m lungime, Koleos pare la o prima vedere mai apropiat de o berlina din segmentul de lux. Forma sa fluida, liniile prelungi reflecta dinamismul si puterea vehiculului. Cu o alura rotunjita, datorita unei parti a caroseriei si farurilor in forma de ogiva, Koleos este un vehicul elegant si rasat. El poseda prestanta unei berline <>, oferind prestatii demne de acest segment.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.