Walter Zenga, fostul antrenor al Stelei, s-a casatorit ieri, la Primaria Sectorului 1, cu Raluca Rebedea. La casatorie au fost prezenti directorul sportiv al lui FC National, Vicentiu Iorgulescu, precum si fostul antrenor secund al Stelei, Massimo Pe
Walter Zenga, fostul antrenor al Stelei, s-a casatorit ieri, la Primaria Sectorului 1, cu Raluca Rebedea. La casatorie au fost prezenti directorul sportiv al lui FC National, Vicentiu Iorgulescu, precum si fostul antrenor secund al Stelei, Massimo Pedrazzini. Nici un jucator sau oficial stelist nu a participat la ceremonie. Cei doi miri au sosit la primarie cu aceeasi masina. Zenga a fost imbracat intr-un costum negru, cu camasa alba, fara cravata, in timp ce Raluca a purtat o rochie in mai multe nuante de verde si albastru, sandale verzi si un buchet de trandafiri albi. Un grup de suporteri stelisti au afisat un banner, la iesirea lui Zenga din primarie, pe care scria: "Grazie per turtto. Sia felice, Walter!" (n.r. - "Multumim pentru tot. Fii fericit, Walter!"). Fostul tehnician al Stelei a dat mana cu suporterii si le-a multumit pentru mesaj. Zenga a declarat ca se gandeste tot timpul la Steaua." Mi se pare greu sa mai antrenez o echipa din Romania. Gigi Becali nu m-a sunat inca sa ma felicite, dar sunt convins ca o va face", a declarat Zenga. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.