Chiar daca presedintele FR Gimnastica, Nicolae Vieru, a declarat, ieri, ca lista gimnastilor romani care vor participa la Europenele de la Debrecen, din perioada 2-5 mai, poate suferi unele modificari pana la plecarea delegatiei tricolore in Ungaria,
Chiar daca presedintele FR Gimnastica, Nicolae Vieru, a declarat, ieri, ca lista gimnastilor romani care vor participa la Europenele de la Debrecen, din perioada 2-5 mai, poate suferi unele modificari pana la plecarea delegatiei tricolore in Ungaria, site-ul oficial al competitiei informeaza deja ca Romania va fi prezenta in concurs cu patru gimnaste si sase gimnasti. Astfel, conform organizatorilor, care au anuntat ca la startul intrecerilor europene au fost inscrisi sportivi din 34 de tari, Romania va fi reprezentata la feminin de Floarea Leonida, Catalina Ponor, Monica Rosu si Daniela Sofronie, in vreme ce la masculin vor concura Marian Dragulescu, Alin Jivan, Ilie Popescu, Razvan Selariu, Ioan Suciu si Marius Urzica. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.