Delegatia de judo a Romaniei s-a clasat pe locul al saselea in clasamentul pe medalii al Europenelor de la Rotterdam, dupa ce a cucerit cate o medalie din fiecare metal pretios. Conform organizatorilor, ultimul sportiv roman cu o performanta notabila
Delegatia de judo a Romaniei s-a clasat pe locul al saselea in clasamentul pe medalii al Europenelor de la Rotterdam, dupa ce a cucerit cate o medalie din fiecare metal pretios. Conform organizatorilor, ultimul sportiv roman cu o performanta notabila in concursul continental, care a adunat la start 280 de sportivi din 37 de tari, a fost Daniel Brata, "greul" nostru reusind sa urce pe treapta a treia a podiumului de premiere la cat. 100 kg, dupa ce a trecut prin ippon de reprezentantul Belarus, Iuri Ribak. Reamintim ca in primele zile ale competitiei din Olanda, Romania a cucerit laurii continentali la cat. 48 kg, prin Alina Dumitru, si medalia de argint la cat. 52 kg, prin Ioana Dinea-Aluas. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.