Gica Popescu a declarat ieri, cu ocazia conferintei de presa Gillette de lansare a promotiei "Si mai... suporter in fiecare dimineata", ca nu considera normala reactia suporterilor de la Steaua si Rapid si apreciaza ca o parte din vina pentru comport
Gica Popescu a declarat ieri, cu ocazia conferintei de presa Gillette de lansare a promotiei "Si mai... suporter in fiecare dimineata", ca nu considera normala reactia suporterilor de la Steaua si Rapid si apreciaza ca o parte din vina pentru comportamentul fanilor o au si conducatorii cluburilor. "La Barcelona nu se intampla asa ceva. Cred ca si oamenii din conducere sunt de vina, pentru ca de foarte multe ori se amesteca cu sefii de galerie, intra in anumite relatii de prietenie, se dau bani galeriilor pentru a veni in deplasari. In momentul in care ajung in astfel de relatii si distanta devine tot mai mica si cu siguranta au loc si astfel de evenimente", a adaugat Popescu. Impresarul a mentionat ca la toate cluburile la care a jucat nu a cunoscut niciodata un sef de galerie. "La noi, multi dintre sefii de galerie sunt, poate, mai cunoscuti decat o parte dintre jucatori, iar acest lucru nu mi se pare normal", a subliniat Popescu. Acesta a mai spus ca zvonurile legate de eventuale aranjamente au adus campionatul intr-un con de umbra. "Acest final de sezon, cu toate zvonurile legate de eventuale aranjamente, a adus campionatul, din nou, intr-un con de umbra, din care in ultimii ani incepuse sa iasa. Din nou s-a inceput sa se vorbeasca despre meciuri strategice, despre blaturi, un lucru urat. Nu stiu daca au fost sau nu au fost astfel de meciuri, dar faptul ca se discuta sau s-au readus in discutie aceste meciuri, este un lucru urat care pateaza din nou imaginea fotbalului romanesc", a spus Popescu, adaugand ca stimularea financiara a adversarelor este o practica folosita si in strainatate. "Am jucat la Barcelona intr-un astfel de meci, cand am fost stimulati sa castigam impotriva unei echipe adverse", a spus Popescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.