Antrenorul Universitatii Craiova, Marian Bondrea (foto), nu a fost prezent la conferinta de presa de la finalul meciului cu Apulum. Surse din anturajul tehnicianului sustin ca acestuia i-a fost reziliat contractul inca dinaintea meciului cu Gloria Bi
Antrenorul Universitatii Craiova, Marian Bondrea (foto), nu a fost prezent la conferinta de presa de la finalul meciului cu Apulum. Surse din anturajul tehnicianului sustin ca acestuia i-a fost reziliat contractul inca dinaintea meciului cu Gloria Bistrita, din etapa a 26-a, si ca partida cu Apulum ar putea fi ultima a sa ca antrenor al Universitatii, in ciuda faptului ca are un acord verbal cu Dinel Staicu de a ramane in functie pana la finalul sezonului. Pentru ultimele doua etape, Craiova va fi pregatita de "secundul" Eugen Neagoe. Partida cu Apulum, scor 1-2, a fost picatura care a umplut paharul in Banie. Suporterii Universitatii au afisat bannere cu mesajele "Staicu dispari... Solomon implica-te!", "41 de ani in prima linie, anulati de doi militieni", "PNA, PNA sa-si faca datoria". Singurul multumit a fost antrenorul lui Apulum, Alin Artimon: "Este o victorie care ne mai da de doi bani sperante. Imi felicit jucatorii pentru modul in care s-au daruit, insa nu stiu cat de mult ne mai ajuta aceasta victorie. Totusi, speram ca FCM Bacau, echipa care este deasupra noastra, sa se impiedice, iar noi sa castigam ambele meciuri pe care le mai avem de disputat". In schimb, craioveanul Constantin Schumacher crede ca va trece mult timp pana cand Universitatea va reusi sa-si revina. "Craiova nu merita sa ajunga aici. A trecut prin prea multe in ultimul timp si cred ca va trece mult timp pana isi va reveni. Este mare pacat", a spus Schumacher, care a mentionat ca ar putea parasi echipa pana la meciul cu Dinamo. La finalul partidei cu Apulum, suporterii olteni au afirmat ca ar fi mai bine ca Universitatea sa se desfiinteze o perioada decat sa fie preluata de Adrian Mititelu. De asemenea, ei au spus ca echipa craioveana ar face mai bine sa nu se prezinte la meciul cu Dinamo, din etapa a 29-a. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.