Rapidul a obtinut doar o remiza alba la Pitesti, rezultat ce o scoate din lupta pentru titlu. Sorin Cartu, tehnicianul Argesului, a facut ce stie mai bine: s-a aparat grupat si nu a lasat spatii adversarilor. Raportul ocaziilor, favorabil bucuresteni
Rapidul a obtinut doar o remiza alba la Pitesti, rezultat ce o scoate din lupta pentru titlu. Sorin Cartu, tehnicianul Argesului, a facut ce stie mai bine: s-a aparat grupat si nu a lasat spatii adversarilor. Raportul ocaziilor, favorabil bucurestenilor, nu spune mare lucru in conditiile in care nici una dintre oportunitati nu a pus in pericol serios poarta lui Vintila. Maftei a fost cel mai aproape de a inscrie cand a reluat o centrare putin pe langa poarta. Din nefericire pentru capitanul rapidist, arbitrul a vazut ca Maftei s-a folosit de mana si l-a trimis la cabine, pentru al doilea galben. Chiar si in inferioritate, Rapidul a atacat, insa partida era inchisa deja de "Sorinaccio". Ravan Lucescu, antrenorul giulestenilor, a calificat drept echitabil scorul final insa a facut din nou aluzie la blaturile si influenta lui Dinamo. "Nu sunt suparat ca nu am castigat, pentru ca nu meritam. La modul cum ne-am prezentat astazi nu putem emite pretentii la titlul de campioana. Felicit pe FC Arges si sper sa aiba aceeasi determinare si in jocul cu Dinamo, din ultima etapa", a spus Lucescu care, imediat dupa finalul meciului, si-a felicitat ironic adversarii pentru castigarea Ligii Campionilor. Dinu "Vama", presedintele Rapidului si-a completat antrenorul spunand ca Argesul, echipa sponsorizata, printre altii, de Gigi Netoiu, o sa joace la fel si cu Dinamo, "adica in echipament alb". La randul sau, tehnicianul pitestenilor, Sorin Cartu, a declarat ca este fericit ca formatia sa a evitat retrogradarea. "Nu a fost un meci spectaculos, dar nici nu am urmarit acest lucru. Ma bucur ca am scapat de retrogradare cu punctul obtinut. Astfel, imi voi putea duce la bun sfarsit contractul cu FC Arges", a spus Cartu, care a dat asigurari ca in ultima etapa, contra lui Dinamo, se va juca pe bune, raspunzand astfel presedintelui rapidist. Altfel, pitestenii au fost stimulati financiar de Gigi Becali, care s-a deplasat personal sa inmaneze banii, dar si de conducatorii lui Dinamo. Suma incasata a fost de 5.000 de euro pentru fiecare jucator al lui FC Arges. In alta ordine de idei, fanii giulesteni, iritati de rezultat, au incercat sa opreasca autocarul echipei pe autostrada Bucuresti-Pitesti, insa s-au multumit sa arunce cu bolovani si bete, pentru ca mai apoi sa se razbune pe jucatorii Oltului Slatina. Furia fanilor nu s-a oprit aici, circa 50 de suporteri "alb-visinii" plecand spre baza Pro Rapid, unde au vrut sa se rafuiasca cu jucatorii. Prezenta jandarmilor a linistit in buna masura dorinta de rafuiala a nemultumitilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.