Cinci dintre componentii lotului de box al Romaniei, Viorel Simion, Ionut Gheorghe, Petrisor Gananau, Constantin Bejenariu si Bogdan Dinu, au obtinut laurii traditionalului turneu "Centura de Aur - Omniasig", dupa ce s-au impus sambata, in finalele d
Cinci dintre componentii lotului de box al Romaniei, Viorel Simion, Ionut Gheorghe, Petrisor Gananau, Constantin Bejenariu si Bogdan Dinu, au obtinut laurii traditionalului turneu "Centura de Aur - Omniasig", dupa ce s-au impus sambata, in finalele disputate in Sala Polivalenta din Capitala. Confirmand previziunile antrenorilor Francisc Vastag si Leonard Doroftei, Bogdan Dinu a trecut in finala cat. +91 kg de ucraineanul Aleksei Sivko, devenind, astfel, la 18 ani, cel mai tanar laureat al editiei din acest an. La cat. 64 kg, medaliatul cu bronz olimpic Ionut Gheorghe l-a invins la puncte pe ungurul Kate Gyula, de acelasi verdict favorabil beneficiind si Petrisor Gananau, la 75 kg, dupa ce s-a impus in fata azerului Cavid Tachiev, dar si Constantin Bejenariu, la 81 kg, dupa ce a trecut de ungurul Szucs Istvan, in vreme ce la 57 kg, Viorel Simion s-a impus, prin abandon in runda a treia, in fata azerului Shanin Imrakov. Din pacate, alti doi tricolori, Florin Stan si Iuliu Poczo, au fost invinsi in finalele de la 91 kg si 48 kg, de Vitali Micheyenko si Vitali Volkov, tot un ucrainean, Oleg Kiricenko, invingandu-l in finala cat. 54 kg pe Daniel Enache, legitimat la Petrom Petrolul. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.