Duelul dintre Dan Petrescu si Cosmin Olaroiu, antrenorii la moda in Divizia A, s-a terminat nedecis. Sportul si Timisoara s-au anulat reciproc, intr-o partida in care bucurestenii au avut initiativa. Olaroiu a caracterizat partida ca una de vacanta.
Duelul dintre Dan Petrescu si Cosmin Olaroiu, antrenorii la moda in Divizia A, s-a terminat nedecis. Sportul si Timisoara s-au anulat reciproc, intr-o partida in care bucurestenii au avut initiativa. Olaroiu a caracterizat partida ca una de vacanta. "Din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa se intample sa avem asemenea meciuri. Din pacate, cred ca dupa acest sezon, in care ambele echipe si-au atins obiectivele, nu mai exista motivatie. S-au multumit cu putin. Am jucat in trei saptamani opt etape. S-a jucat returul in aceste trei saptamani", a mai spus "Oli", care a negat preluarea bancii tehnice a Stelei. Altfel, antrenorul banatenilor a declarat ca echipa sa nu este interesata de participarea in Intertoto. De partea cealalta, Petrescu a pus nivelul slab al partidei pe seama oboselii. "Nu vreau sa gasesc o scuza, dar este al treilea meci in care am jucat cu aceiasi fotbalisti. Nu am putut sa fac nici o schimbare in afara lui Dedu, care a fost accidentat. Aceiasi jucatori au dus greul celor trei meciuri", a spus "Bursucul", care si-a felicitat, totusi, jucatorii pentru evolutie. In alta ordine de idei, Petrescu a recunoscut ca este flatat de interesul Stelei. "Am auzit din ziare ca sunt dorit in Ghencea. Nu am vorbit cu nimeni de la Steaua, echipa are un antrenor, pe Dumitriu, iar daca ma va suna cineva va voi spune raspunsul meu", a spus Petrescu * Ionut Popa, antrenorul lui "Poli" Iasi, a pus jocul prost al echipei contra lui FC Brasov, pe seama zilei libere acordata jucatorilor dupa etapa trecuta. "Dupa meciul de la Bacau, am cedat la presiunea jucatorilor si le-am lasat o zi libera. Acest lucru s-a vazut in meciul de astazi, cand au fost lipsiti de prospetime", a spus Popa, care considera ca victoria contra ardelenilor s-a datorat norocului. Ferencz Bajko, tehnicianul Brasovului, a declarat ca echipa sa se concentreaza asupra partidei cu Steaua din etapa viitoare."Cu Steaua vom juca sa nu pierdem. Tinand cont de situatia noastra, noi vrem sa parasim cu fruntea sus Divizia A. Vrem sa ne aparam corect sansele si sa-i incurcam, pentru ca acest lucru ar insemna sa intram in istorie, deoarece ar pierde titlul in fata unei echipe retrogradate", a spus Bajko, care si-a menajat cinci jucatori pentru meciul urmator * Farul a batut Bistrita si continua sa spere la locul trei desi antrenorul Petre Grigoras nu acorda prea multe sanse echipei sale. "Este foarte greu sa incheiem campionatul pe locul trei. Chiar daca as fi avut toata echipa disponibila este greu sa invingem in meciul cu Rapid. Este aproape imposibil sa castigam in Giulesti", a spus Grigoras. Constantin Carstea, antrenorul Gloriei, a refuzat conferinta de presa. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.