Masinile a doi politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Reghin au fost incendiate, in noaptea de sambata spre duminica, in fata locuintelor acestora. Deocamdata, anchetatorii nu stiu daca este vorba despre o razbunare.
Masinile a doi politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Reghin au fost incendiate, in noaptea de sambata spre duminica, in fata locuintelor acestora. Deocamdata, anchetatorii nu stiu daca este vorba despre o razbunare. Agentul Valentin P. si subcomisarul Petru G., ambii activand in cadrul Biroului de Investigatii Criminale de la Politia municipiului Reghin, au avut surpriza sa-si vada autoturismele facute scrum chiar in parcarea din fata blocului. Potrivit IGP, in jurul orei 1.30, ofiterul de serviciu de la Politia municipiului Reghin a fost sesizat de agentul de politie ca autorii necunoscuti
i-au incendiat masina, un Volkswagen Passat. Geamul din partea stanga a masinii era spart si se banuieste ca din acest loc a fost declansat incendiul, care a distrus autoturismul in proportie de 80 la suta. In aceeasi noapte, zece minute mai tarziu, subcomisarul Petru G. a sesizat si el ofiterul de serviciu cu privire la incendierea autoturismului sau, un Ford Fiesta, aflat in fata unui bloc din cartierul Unirii. In acest caz, incendiul a distrus autovehiculul in proportie de 90 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.