Finlandezul Kimi Raikkonen (McLaren Mercedes) s-a impus, ieri dupa-amiaza, in Marele Premiu al Principatului Monaco, dupa o cursa plina de peripetii, patru dintre pilotii prezenti la start pe singurul circuit stradal din Formula 1 fiind nevoiti sa ab
Finlandezul Kimi Raikkonen (McLaren Mercedes) s-a impus, ieri dupa-amiaza, in Marele Premiu al Principatului Monaco, dupa o cursa plina de peripetii, patru dintre pilotii prezenti la start pe singurul circuit stradal din Formula 1 fiind nevoiti sa abandoneze in urma unor adevarate "caramboluri". Din pacate, si de aceasta data protagonistii campioanei mondiale Ferrari, Michael Schumacher si Rubens Barrichello, au ratat podiumul de premiere, dar s-au clasat in puncte, pe locurile 7 si 8. Plecat de pe pozitia a sasea a grilei de start, britanicul Nick Heidfeld a demonstrat ca pot fi realizate depasiri spectaculoase pe ingustul circuit monegasc si a obtinut cea mai buna performanta personala din acest sezon, ocupand locul doi, urmat la sosire de coechipierul de la Williams-BMW, australianul Mark Webber. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.