Echipajul OMV Petrom Rally Team condus de Bogdan Marisca a castigat "Raliul Siromex", la capatul unei curse marcate de cateva evenimente regretabile, care puteau duce si la oprirea etapei. Un prim incident s-a consemnat la prima proba speciala, cand
Echipajul OMV Petrom Rally Team condus de Bogdan Marisca a castigat "Raliul Siromex", la capatul unei curse marcate de cateva evenimente regretabile, care puteau duce si la oprirea etapei. Un prim incident s-a consemnat la prima proba speciala, cand un spectator imprudent care se afla pe carosabil in mijlocul unui viraj fara vizibilitate a fost lovit din plin de bolidul pilotat de Madalin Arhire. Accidentat grav, spectatorul a fost transportat de urgenta la spital, urmand sa fie operat azi, cu diagnosticul de dubla fractura la membrele inferioare. Un alt grup de spectatori turbulenti a intins a doua zi un cablu de-a lungul soselei, agatand si cateva sticle. Liderul cursei, Bogdan Marisca, a resimtit gluma de prost gust, parbrizul bolidului sau facandu-se tandari. Aceeasi soarta a avut-o si bolidul pilotului Emanuel Ilina, iar mezinul echipei OMV Petrom, Claudiu David, a ramas cu parbrizul gaurit de pietre. Cum gesturile huliganice au produs pagube materiale serioase, au fost depuse mai multe plangeri, urmand ca vinovatii sa fie identificati de organele competente. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.