Pentru al doilea an consecutiv, IMSAT SA Bucuresti a primit Trofeul Calitatii oferit de Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) pentru lucrarea de reabilitare a caii ferate Bucuresti-Brasov, componenta a Coridorului IV paneuropean.
Pentru al doilea an consecutiv, IMSAT SA Bucuresti a primit Trofeul Calitatii oferit de Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) pentru lucrarea de reabilitare a caii ferate Bucuresti-Brasov, componenta a Coridorului IV paneuropean. Trofeul recunoaste calitatea lucrarii efectuate si o inscrie in randul celor mai importante realizari din anul 2004. "IMSAT a obtinut certificarea sistemului calitatii ISO 9001 de catre UL International, permitandu-ne sa ne extindem activitatea pe pietele externe. In ultimii doi ani, IMSAT a facut fata cu succes unor contracte internationale, ceea ce ne indreptateste sa speram ca, pe viitor, aceasta poate constitui o alternativa la piata interna aflata in stagnare. In acest fel contam pe o crestere a reputatiei companiei", a declarat Ioan Moga, director general IMSAT.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.