BELGIA, Jupiler League, etapa a 34-a (ultima) * MARIUS MITU a marcat un gol si a pasat de doua ori decisiv in meciul pe care echipa sa, Lierse, l-a castigat acasa, scor 7-0 cu La Louviere. Mitu a fost titular, a deschis scorul in minutul 3 si a fost
BELGIA, Jupiler League, etapa a 34-a (ultima) * MARIUS MITU a marcat un gol si a pasat de doua ori decisiv in meciul pe care echipa sa, Lierse, l-a castigat acasa, scor 7-0 cu La Louviere. Mitu a fost titular, a deschis scorul in minutul 3 si a fost schimbat de Solari in minutul 84.
ELVETIA, Challange League, etapa a 33-a * ADRIAN PIT a reusit o "tripla" pentru AC Bellinzona, 5-1 in deplasare cu Wohlen. Pit a fost integralist si a marcat in minutele 48 (din penalty), 50 si 69 (din penalty). La Bellinzona, CRISTIAN IANU a intrat in minutul 75, in locul lui Raso.
CROATIA, HNL, etapa a 31-a (a 9-a din play-off)
* DUMITRU MITU a marcat golul lui NK Rijeka, 1-1 in deplasare cu Slaven Belupo. Mitu, integralist, a inscris in minutul 68 pentru scorul final, 1-1.
BULGARIA, A Grupa, etapa a 29-a * EUGEN TRICA a fost titular pentru Litex Loveci, 2-0 in deplasare cu Spartak Varna.
UCRAINA, UPL, etapa a 27-a * FLAVIUS STOICAN (integralist), RAZVAN RAT (integralist) si CIPRIAN MARICA (titular, schimbat in minutul 67 de Vorobei) au jucat pentru Sahtar Donetk, 3-1 in deplasare cu Metalurg Donetk. De la Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, a lipsit COSMIN BARCAUAN
* FLORIN CERNAT a fost titular pentru Dinamo Kiev, 2-0 acasa cu Ilicevet Mariupol, Cernat a fost schimbat in minutul 77 de Ninkovic. De la Dinamo au lipsit CRISTIAN IRIMIA si TIBERIU GHIOANE
* CORNEL BUTA a intrat in minutul 46 pentru Volin Lutk, 1-2 in deplasare cu Cernomoret Odessa. Buta l-a schimbat pe Kovaliuc * DANIEL FLOREA a fost integralist pentru Metalurg Zaporoje, 1-0 acasa cu Obolon Kiev * IULIAN DANITA a fost integralist pentru Metalist Harkov, 1-0 in deplasare cu Borisfen.
UNGARIA, Arany Aszok Liga, etapa a 29-a * DANIEL TUDOR a fost integralist pentru Videoton, 1-1 in deplasare cu Vasas. De la Videoton a lipsit IONUT VOICU * CIPRIAN DIANU (titular, echimbat in minutul 41 de Viragh) si MARIUS SIMINC (integralist) au jucat pentru Diosgyor, 1-0 in deplasare cu Sopron. De la Diosgyor au lipsit ANDREI URAI si MIKOS BELENYESI * DARIUS MICLEA si DOREL MUTICA au fost integralisti pentru Papa Lombard, 1-0 acasa cu Honved * RADU SABO a marcat golurile lui Zalaegerszeg, 2-4 in deplasare cu Ferencvaros. Sabo a fost integralist si a inscris in minutule 9 si 40. De la Ferencvaros au lipsit SORIN BOTIS si MARIUS SASU.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 9-a * POMPILIU STOICA a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa sa, FC Moscova, a castigat-o pe teren propriu, scor 4-1 cu Tomsk.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 34-a (ultima) * CLAUDIU RADUCANU a lipsit din lotul Arminiei Bielefeld, 1-2 pe teren propriu cu VfL Wolfsburg.
ITALIA, Serie B, etapa a 39-a * PAUL CODREA a jucat toate minutele pentru AC Torino, 1-0 acasa cu Triestina
* BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 1-1 acasa cu Albinoleffe. Patrascu a primit un cartonas galben.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 37-a * CLAUDIU KESERU (accidentat) si FLORIN BRATU (neconvocat) au lipsit de la FC Nantes, 0-1 in deplasare cu Sochaux * Rennes, echipa antrenata de LADISLAU BOLONI, a castigat acasa, scor 4-0 cu Strasbourg.
FRANTA, Ligue 2, etapa 37-a * BOGDAN HRISCU a fost integralist pentru Brest, 0-0 acasa cu Lorient. Hriscu a primit un cartonas galben.
OLANDA, Gouden Gids Divisie, etapa a 36-a (ultima) * OVIDIU STANGA a intrat in minutul 75 pentru Helmond Sport, 1-0 acasa cu VV Venlo. Stanga l-a schimbat pe Streppel.
TURCIA, Super Lig, etapa a 33-a * DANIEL PANCU a fost integralist pentru Besiktas Istanbul 3-2 acasa cu Kayserispor.
SUA, MSL, etapa a 8-a
* ALEXANDRU ZOTINCA a fost titular la Kansas City Wizards, 2-3 in deplasare cu DC United. Zotinca a fost inlocuit in minutul 74 de Jewsbury.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.