FC Vaslui a promovat, matematic, pentru prima oara in Divizia A, insa infrangerea de sambata l-a deranjat pe finantatorul Adrian Porumboiu (foto). "Multi dintre jucatori n-au fata de prima divizie, asa ca la vara vom construi un lot puternic", a spus
FC Vaslui a promovat, matematic, pentru prima oara in Divizia A, insa infrangerea de sambata l-a deranjat pe finantatorul Adrian Porumboiu (foto). "Multi dintre jucatori n-au fata de prima divizie, asa ca la vara vom construi un lot puternic", a spus Porumboiu, care trebuie sa refaca si stadionul. Antrenorul Mircea Rednic a fost si el nemultumit de atitudinea elevilor sai: "Au facut poze inainte de meci, desi mai erau de jucat patru etape. Asa este la romani". Singurii care au petrecut au fost suporterii, care asteapta la Vaslui marile forte Steaua, Dinamo si Rapid * CS Otopeni ramane lider in seria a II-a, cu un punct avans fata de Pandurii, gorjenii castigand derby-ul cu FC Sibiu, echipa care iese din cursa pentru promovare. In etapa viitoare, CS Otopeni joaca la Caracal, iar Pandurii in Bucuresti, cu Dinamo II. "Promovarea se va decide in ultima etapa. Asteptam ca cei de la Caracal sa incurce liderul", a spus Emil Sandoi, antrenorul celor de la Pandurii * Lupta cap la cap si in seria a III-a. Jiul si Gaz Metan au cate 56 de puncte, intre ele fiind egalitate la meciurile directe (1-0 si 0-1). Jiul are avantajul golaverajului, astfel ca, la final, va decide un singur pas gresit facut de una dintre cele doua echipe. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.