Cu doua saptamani inaintea debutului Europenelor de gimnastica de la Debrecen, doi dintre componentii echipei tricolore, Marian Dragulescu si Marius Urzica, au demonstrat ca sunt intr-un varf de forma deosebit, dominand clar, in week-end, Internation
Cu doua saptamani inaintea debutului Europenelor de gimnastica de la Debrecen, doi dintre componentii echipei tricolore, Marian Dragulescu si Marius Urzica, au demonstrat ca sunt intr-un varf de forma deosebit, dominand clar, in week-end, Internationalele Frantei. Conform site-ului competitiei din Hexagon, Marian Dragulescu s-a impus sambata atat in finala de la sol, cat si in cea de la sarituri, iar fostul campion olimpic Marius Urzica a cucerit laurii probei de cal cu manere. De altfel, Urzica a aratat, daca mai era nevoie, ca ramane "regele" calului, obtinand cea mai mare nota din concurs, 9,800, in vreme ce Dragulescu a fost punctat cu 9,525 la sol si cu 9,562 la sarituri, proba in care Daniel Popescu a urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului, cu 9,437. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.