Conferinta de presa de ieri a lui FC Dinamo, la care au participat Nicolae Badea, Gigi Netoiu, Ioan Andone, Fl. Petre si St. Grigorie, a fost un bun prilej de a raspunde acuzelor de blat venite dinspre Giulesti si Ghencea. Dinamovistii au uitat insa
Conferinta de presa de ieri a lui FC Dinamo, la care au participat Nicolae Badea, Gigi Netoiu, Ioan Andone, Fl. Petre si St. Grigorie, a fost un bun prilej de a raspunde acuzelor de blat venite dinspre Giulesti si Ghencea. Dinamovistii au uitat insa sa le raspunda si fanilor proprii, care au vazut si ei un aranjament la Alba Iulia. Astfel, pe site-ul oficial al suporterilor dinamovisti (www.dinamo-online.ro), cronica de meci este intitulata "Marea unire...", iar comentariul cuprinde mai multe ironii: "In orasul Marii Unirii, Dinamo a intalnit o formatie locala in revenire de forma. Andone stia acest lucru si a ordonat asediul Cetatii, insa jucatorii lui Artimon s-au aparat eroic si au limitat proportiile scorului! Aiurea! A fost un meci care trebuia sa fie jucat fiindca azi se disputa etapa a 27-a. (...) Wow, ce meci! (...) In sfarsit, Grigorie deschide scorul. Niculescu executa o lovitura libera, Cotora mimeaza ca e portar, iar Grigorie reia mingea respinsa in fata de portarul celor de la Apulum. (...) In minutul 83, Baltoi a tras la coltul scurt profitand ca Florin Cotora se gandea la nemurirea sufletului, iar mingea se scurge in plasa. Finalul e electrizant...". Altfel, sa mai spunem ca dinamovistii si-au permis inainte de meci sa mearga la inaugurarea unei baze sportive a lui Talnar, unde initial au fost invitati si fotbalistii lui Apulum! (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.