Razvan Lucescu a declarat ieri, inaintea antrenamentului de dimineata ca Rapid a pierdut puncte in acest retur de campionat deoarece a jucat corect. "Ii respect pe cei de la Dinamo, si ei muncesc la fel ca si noi, dar, dupa cum am mai spus, mi s-a pa
Razvan Lucescu a declarat ieri, inaintea antrenamentului de dimineata ca Rapid a pierdut puncte in acest retur de campionat deoarece a jucat corect. "Ii respect pe cei de la Dinamo, si ei muncesc la fel ca si noi, dar, dupa cum am mai spus, mi s-a parut dubioasa motivatia celor de la Apulum in meciul de miercuri in comparatie cu felul in care au jucat cu noi sau cu Steaua. Noi am pierdut puncte unde nu ne-am fi asteptat", a explicat antrenorul din Giulesti. Lucescu este de parere ca Zenga nu a fost tratat corect de conducerea FC Steaua. "Zenga a facut lucruri frumoase si merita tot respectul nostru. Lupta pentru titlu ramane aceeasi, cat despre ei, se poate ca schimbarea antrenorului sa fie pozitiva, dar se poate sa fie si negativa", a precizat Lucescu. In opinia antrenorului de la Rapid, Steaua este in continuare favorita la castigarea campionatului: "Acolo unde nu e liniste se pot intampla surprize neplacute, se poate ca Steaua sa nu prinda loc nici in cupele europene. Daca Dinamo castiga tot si noi la fel, atunci sigur vom juca in cupele europene". In ceea ce priveste partida cu FC Arges, Lucescu a precizat ca isi doreste sa fie un meci tare. "Cei de la Pitesti sunt profesionisti si vor juca pentru ei, nu pentru Dinamo", a spus tehnicianul giulestean, mentionand ca nu va putea conta pe serviciile lui Vasilache, care este suspendat si accidentat in acelasi timp.
C. Ionescu: "Dinamo nu evolueaza corect"
Fundasul Cristi Ionescu a declarat ca Dinamo a demonstrat ca nu evolueaza corect pe acest final de campionat in meciul cu Apulum. "Mie mi s-a parut cel putin dubioasa atitudinea jucatorilor de la Apulum, pentru ca intr-un fel au jucat cu noi sau Steaua si in alt fel au facut-o miercuri. Dinamo a inceput sa demonstreze ca nu evolueaza corect, dar asta este fotbalul romanesc, nu avem ce sa facem", a spus Ionescu, care a adaugat ca nu se asteapta ca dinamovistii sa aiba un meci greu cu Universitatea Craiova, in meciul din etapa a 29-a. Cristi Ionescu a precizat ca Rapid are cel mai greu program dintre primele trei clasate. "E greu, pentru ca suntem pe locul trei si numai daca vom castiga toate meciurile vom juca in cupele europene. Dar eu spun ca si Dinamo se va incurca cu Otelul pe teren propriu. Noi nu ne gandim la banii pe care i-am putea pierde, pentru ca nu e bine sa-ti faci planul ca tiganul", a explicat Ionescu. Mijlocasul Vali Negru este de parere ca jucatorii de rezerva care vor evolua la Universitatea in meciul cu Dinamo vor pune probleme bucurestenilor. "Unii dintre titulari am inteles ca au semnat deja cu Dinamo. Eu sper insa ca cei tineri, care vin din spate, vor da totul pe teren si pot deveni periculosi", a mentionat Negru. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.