Prima TV difuzeaza, de la ora 22.00, filmul "Povestea unui soldat", cu Denzel Washington in rolul principal. Sosit, in 1944, in Lousiana (unde se afla membrii KKK) sa ancheteze circumstantele mortii unui gradat negru, capitanul Davenport, si el de cu
Prima TV difuzeaza, de la ora 22.00, filmul "Povestea unui soldat", cu Denzel Washington in rolul principal. Sosit, in 1944, in Lousiana (unde se afla membrii KKK) sa ancheteze circumstantele mortii unui gradat negru, capitanul Davenport, si el de culoare, se loveste de ostilitatea albilor. Filmul este o adaptare a piesei omonime de Charles Fuller, lucrare premiata cu Pulitzer, care semneaza si scenariul.
La ora 15.00, mai devreme, National TV difuzeaza filmul documentar "Regii Ringului", in care telespectatorii ii pot vedea pe faimosii Muhammad Ali si Don King. Leon Gast a filmat un documentar despre cei doi luptatori de categorie grea, Muhammad Ali si George Foreman. Documentarul lui Gast a stat in umbra 22 de ani datorita unor probleme financiare, fiind lansat in 1996 si scotand la iveala povestea vietii mult controversatului Ali.
Antena 1 ofera telespectatorilor filmul "8 mm", de la ora 23.15. Tom Welles (Nicholas Cage) este un detectiv particular specializat in tehnici de supraveghere. Intr-o zi, un caz ii atrage atentia. Totul pleaca de la o rola de film pe 8 mm, care ii dezvaluie lui Welles o lume infricosatoare si care il pune pe urmele unei fete ucise cu bestialitate.
Duminica, de la ora 22.00, HBO difuzeaza productia "O viata aproape perfecta", avand-o pe Angelina Jolie in rolul principal. Jolie este o reportera care intervieveaza un om al strazii in legatura cu un pronostic al unui meci de fotbal care urmeaza sa se desfasoare. Brusc, amaratul care era inzestrat cu puteri psihice ii spune reporterei ca ea mai are de trait doar cateva zile, deoarece viata ei nu mai are nici un sens. Atunci aceasta este hotarata sa-si schimbe destinul prezis si incearca sa faca ceva cu viata ei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.