Duminica, de la ora 17.30, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc un spectacol extraordinar al formatiei Phoenix. Scopul acestui concert, care poarta un titlu mai mult decat sugestiv, "Celor dragi...", este strangerea de fonduri pentru sinistrat
Duminica, de la ora 17.30, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc un spectacol extraordinar al formatiei Phoenix. Scopul acestui concert, care poarta un titlu mai mult decat sugestiv, "Celor dragi...", este strangerea de fonduri pentru sinistratii din judetul Timis, incasarile din bilete urmand sa fie donate. Formula in care se va canta este: Nicolae Covaci, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Mani Neumann, Josef Kappl si Cristi Gram. Concertul va fi si punctul de start al unui turneu national, care are urmatorul itinerar: Cluj - 31 mai, Iasi - 1 iunie, Suceava - 2 iunie si Galati - 3 iunie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.