Tehnicianul olandez Henk Wisman a fost numit in functia de selectioner al reprezentativei Armeniei, adversara Romaniei in Grupa I de calificare la Cupa Mondiala din 2006. Wisman, in varsta de 48 de ani, il inlocuieste astfel pe francezul Bernard Caso
Tehnicianul olandez Henk Wisman a fost numit in functia de selectioner al reprezentativei Armeniei, adversara Romaniei in Grupa I de calificare la Cupa Mondiala din 2006. Wisman, in varsta de 48 de ani, il inlocuieste astfel pe francezul Bernard Casoni, care a fost demis dupa infrangerea de pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata reprezentativei Olandei. Fost antrenor al echipei Den Bosch, Henk Wisman va conduce echipa Armeniei pana la incheierea calificarilor pentru CM-2006, dar si pe Piunik Erevan, calcandu-i astfel pe urme antrenorului roman, care a pregatit, de asemenea, ambele echipe in acelasi timp. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.