Dupa ce Livas Targoviste a cucerit zilele trecute un nou titlu national, reusind sa treaca lejer de Sportul Studentesc-Omnilogic, cu scorul general de 3-0, la capatul unor dispute in care am constatat dezamagiti ca in baschetul feminin romanesc numer
Dupa ce Livas Targoviste a cucerit zilele trecute un nou titlu national, reusind sa treaca lejer de Sportul Studentesc-Omnilogic, cu scorul general de 3-0, la capatul unor dispute in care am constatat dezamagiti ca in baschetul feminin romanesc numeri pe degete antrenorii de calibru, azi, de la ora 18, este randul baschetbalistilor de la CSU Asesoft Ploiesti sa aspire la al doilea trofeu consecutiv, elevii antrenorului Mladen Jojic urmand sa joace pe terenul rivalei Dinamo-Erbasu, in cel de-al treilea meci al finalei. Avand deja un avantaj de 2-0 la general (84-67 si 83-68), ploiestenii au declarat ferm ca vor sa incheie conturile inainte de termen, chiar daca ros-albii inca mai spera la o eventuala rasturnare de situatie. De altfel, dinamovistii si-ar dori o revansa pentru finala pierduta in sezonul trecut, dar forta de joc a echipei a slabit mult dupa accidentarea pivotului Virgil Carutasu, astfel ca, Stanescu&Co. au de indeplinit o misiune aproape imposibila, mai ales ca sarbul Marijanovic nu-si regaseste cadenta care l-a impus ca mare vedeta in competitia interna. Tot azi, la Cluj, BU Poli Carbochim Mobitelco va primi vizita echipei BC Farul Constanta, intr-o disputa pentru locul trei, "marinarii" asigurandu-si de saptamana trecuta un avans de 2-0 la general (65-64 si 76-73), dupa ce au castigat cu mare greutate intalnirile de pe teren propriu. Reamintim ca, atat finala mare, cat si finala mica, se disputa dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri, astfel ca, daca gazdele vor castiga azi, cele doua evenimente vor fi "repetate" duminica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.