Presedintele PSD, Mircea Geoana, a precizat, ieri, pentru Mediafax, ca "importanta banca de la Londra" care l-a contactat, in ianuarie, in legatura cu un post de vicepresedinte, este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Anterior, Geoan
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a precizat, ieri, pentru Mediafax, ca "importanta banca de la Londra" care l-a contactat, in ianuarie, in legatura cu un post de vicepresedinte, este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Anterior, Geoana declarase ca o "importanta banca de la Londra" l-a contactat, in ianuarie, in legatura cu un post de vicepresedinte, care era vacant, insa nu a dat curs ofertei, deoarece pune interesul public inaintea celui material. Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca actualul presedinte al PSD, Mircea Geoana, "a lucrat la doua capete" inainte de Congresul partidului, adica atat pentru candidatura la sefia PSD, cat si pentru un post de vicepresedinte intr-o "banca foarte importanta". In replica, Geoana a precizat ca pentru o astfel de functie ar fi obtinut cateva sute de mii de euro anual, dar a preferat sa ramana in tara, ca lider al opozitiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.