Dinu Maxer, fost component al trupei Axxa, si actrita Alexandra Velniciuc, care au fost gazduiti in casele unor oameni gospodari din judetul Calarasi, in apropiere de apele Dunarii, au sapat si au muls vaca. Dinu a muncit in gradina, a plantat rasadu
Dinu Maxer, fost component al trupei Axxa, si actrita Alexandra Velniciuc, care au fost gazduiti in casele unor oameni gospodari din judetul Calarasi, in apropiere de apele Dunarii, au sapat si au muls vaca. Dinu a muncit in gradina, a plantat rasaduri, a sapat si a plivit iarba. El a demonstrat ca este un barbat puternic si a mers cu gazda la camp, la cosit. Tot in prima zi, Dinu a incercat sa mulga vaca din dotare, dar a avut de furca cu vitelusul acesteia, care nu parea dispus sa-l lase. Dinu a reusit totusi sa obtina o lingurita de lapte. Tot el a ingrijit si animalele din ograda, le-a hranit si a dereticat prin grajd. Alexandra a trecut si ea testul cu mulsul vacii, a plivit, a pus araci si a hranit animalele. Ea a demonstrat ca este o buna bucatareasa, preparand pentru familia gazda, o delicioasa ciorba de peste proaspat. A doua zi a fost dadaca copilului pe care l-a dus la gradinita, dupa care a avut ocazia sa faca o plimbare printr-o padure de pe malul Dunarii. Aventurile celor doi vor putea fi urmarite sambata, la Prima Tv.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.