Astazi, de la ora 22.00, la House Experience KissFM descinde Danny Howells, cu platanele si set-urile din dotare. Considerat unul dintre cei mai buni DJ si producatori de muzica din lume, cu o experienta de peste 12 ani, Danny Howells apare, invaria
Astazi, de la ora 22.00, la House Experience KissFM descinde Danny Howells, cu platanele si set-urile din dotare. Considerat unul dintre cei mai buni DJ si producatori de muzica din lume, cu o experienta de peste 12 ani, Danny Howells apare, invariabil, pe afisele marilor evenimente house. Cartea de vizita este completata de colaborarile cu celebre cluburi. De-a lungul vremii a mixat la Renaissance, Twilo si Home, iar din 2002 a devenit rezident al clubului Arc din New York, unde a stabilit si un record in materie mixand timp de 10 ore. Asadar, sambata, Danny Howells in carne, oase si platane la Kristal Glam Club.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.