Rapidul vizeaza clar cele trei puncte la Pitesti, in fata echipei pe care presedintele sau, Dinu Gheorghe, a numit-o "Dinamo II". Ramane de vazut daca pitestenii, multi aflati in solda lui Gigi Netoiu, vor reusi sa-l impace pe Cartu dupa blatul facut
Rapidul vizeaza clar cele trei puncte la Pitesti, in fata echipei pe care presedintele sau, Dinu Gheorghe, a numit-o "Dinamo II". Ramane de vazut daca pitestenii, multi aflati in solda lui Gigi Netoiu, vor reusi sa-l impace pe Cartu dupa blatul facut peste capul sau la Bistrita. Practic, in acest final de campionat, Argesul va fi arbitru la titlu, fiindca pitestenii vor infrunta in ultima runda pe Dinamo, pe teren propriu * In nocturna din Ghencea Titi Dumitriu va obtine probabil primele sale puncte in noul mandat la Steaua, atat din cauza prieteniei dintre Gigi Becali si Sechelariu, cat si a faptului ca bacauanii nu au nici o motivatie in acest sfarsit de sezon * Maine seara, Dinamo primeste pe teren propriu pe Otelul Galati, singura dintre adversarele din ultimele trei etape care, teoretic, ar putea pune probleme "cainilor".
Totusi, avand in vedere ca galatenii nu a rupt gura targului in deplasare in acest retur, dar si fiindca unii jucatori de baza au legaturi stranse cu acelasi Gigi Netoiu, probabil ca Dinamo se va impune fara probleme * Restul partidelor se joaca doar fiindca asa este programarea, cu o mentiune speciala pentru intalnirea dintre Sportul si Poli Timisoara, doua dintre echipele frumoase ale acestui campionat. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.