Banca Tiriac a participat, in perioada 18-21 mai, la targul dedicat industriei financiar-bancare romanesti "Targul de bani - Finfair 2005" organizat la Sala Palatului de Finmedia.
La standul Bancii Tiriac din cadrul "Targului de bani", vizita
Banca Tiriac a participat, in perioada 18-21 mai, la targul dedicat industriei financiar-bancare romanesti "Targul de bani - Finfair 2005" organizat la Sala Palatului de Finmedia.
La standul Bancii Tiriac din cadrul "Targului de bani", vizitatorii au avut posibilitatea de a primi consiliere financiara din partea personalului bancii, atat in ceea ce priveste calculul ratelor la credite raportate la venituri, cat si informatii complete privind avantajele oferite de diversele facilitati de creditare.
Totodata, Banca Tiriac a acordat asistenta tuturor celor interesati de instrumentele de plata fara numerar sau de produsele de asigurare oferite in colaborare cu Allianz Tiriac Asigurari.
Oferta de retail a Bancii Tiriac cuprinde o gama variata de produse si servicii care satisfac atat nevoile de economisire (depozite la termen cu dobanzi fixe sau variabile, Certificate de Depozit, Certificatele ProcentPlus, Contul de Economii, Contul Junior, Castig Plus), cat si pe cele de creditare (Credite pentru bunuri de consum, Creditul Metro, MultiCredit, MultiCredit Extra, Creditul Personal, Creditul Auto, Creditul Acasa, Creditul Ipotecar).
Un alt produs de succes al Bancii Tiriac - Contul Central (cont de salarii) - faciliteaza accesul direct la toate produsele de retail oferite de banca. In plus, titularii unui astfel de cont beneficiaza de dobanzi reduse pentru credite si scutiri de taxe si comisioane la utilizarea cardurilor si a altor produse bancare.
Banca Tiriac si-a adaptat permanent oferta adresata persoanelor fizice, in vederea cresterii gradului de accesibilitate si asigurarii unui standard de calitate si siguranta ridicat pentru toate produsele oferite clientilor.
Recent, Banca Tiriac a completat oferta sa in domeniul imobiliar prin lansarea Creditului Ipotecar.
Clientii bancii au la dispozitie in prezent un pachet de produse si servicii pentru casa, prin care se raspunde tuturor solicitarilor, fie ca este vorba despre achizitionarea de terenuri, imobile, construirea unei noi locuinte sau amenajarea si modernizarea celei existente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.